Натали Портман тихомълком подаде молба за развод с Бенджамин Милепид, нейният съпруг

...
Натали Портман тихомълком подаде молба за развод с Бенджамин Милепид, нейният съпруг
Коментари Харесай

Натали Портман и Бенджамин Милепид финализираха развода си

Натали Портман тихомълком подаде молба за бракоразвод с Бенджамин Милепид, нейният брачен партньор от 11 години, преди осем месеца, а в този момент някогашната двойка е публично разведена.

42-годишната актриса подаде документи предишния юли и разводът беше финализиран предишния месец във Франция, където Портман и Милепиед живеят с децата си  Алеф и Амалия.

Представител на Портман удостовери новината.

Natalie Portman and Benjamin Millepied have divorced after 11 years of marriage.

()
— Film Updates (@FilmUpdates)
За Портман не беше елементарно да се оправи със скритата раздяла, която последва медийни известия през май 2023 година за извънбрачна връзка на Милепид.

„ Първоначално беше доста мъчно за нея, само че приятелите ѝ се сплотиха към нея и ѝ помогнаха да премине през най-лошото “, споделя другар на двойката.

" Натали излиза от една в действителност сложна и мъчителна година, само че тя излезе от другата страна на нея по-силна и намира наслада в фамилията, приятелите и работата си. "

От самото начало двойката се концентрира върху това да помогне на децата си да се приспособят и бяха снимани, показващи обединен фронт като семейство в доста случаи през последната година.

„ Нейният максимален приоритет беше обезпечаването на равномерен преход за децата ѝ “, споделя вътрешният човек.  " Тя и Бен в действителност обичат децата си и са еднообразно фокусирани върху това да бъдат най-хубавите родители, които могат да бъдат. Нищо не е по-важно. "

Natalie Portman and Benjamin Millepied Privately Divorce After 11 Years of Marriage
— E! News (@enews)
Въпреки че имаше улики, че нещата в брака не са наред – Портман не е носила венчалната си халка от предходната пролет, откакто изплува новината за „ краткотрайната “ спекулация на Милепид – двамата съумяха да отделят време, с цел да работят по проблемите си.

През юни 2023 година източник сподели че Милепид „ прави всичко допустимо, с цел да накара Натали да му елементарни и да резервира фамилията им дружно “, до момента в който „ най-големият приоритет на Портман е да отбрани децата си и тяхната дискретност “

Оттогава и двамата жонглираха с тежки работни задължения по пътя. Милепид е хореографът на  " Дюн: Част 2 "  , хитовото продължение с присъединяване на Тимъти Шаламе и Зендая, до момента в който Портман се е занимавала с безчет планове, в това число промоция в пресата за нейното оценено от рецензията изпълнение в " Май, декември ". В момента тя снима кино лентата на Гай Ричи " Fountain of Youth ".

Портман поддържа Милепид на аления килим през септември 2022 година за премиерата на " Кармен " на Международния кино фестивал в Торонто, която той режисира. 

Нито Милепид, нито Портман са говорили обществено за спекулациите към брака им. В интервю за Vanity Fair през февруари тя възрази, когато я попитаха за общественото бръщолевене, казвайки: „ Ужасно е и нямам предпочитание да способствам за това “ .

Natalie Portman and Benjamin Millepied Finalize Divorce After Quietly Separating Last Year (Exclusive)
— People (@people)
Разбира се, тя не си представяше нещата по този метод, когато двамата се ожениха на 4 август 2012 година, след като се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата " Черният лебед " от 2010 г. Като хореограф на кино лентата, Милепид оказа помощ на Портман да научи комплицирани балетни подиуми, а в интервю през 2018 година актрисата разказа техния взаимен опит във кино лентата със сладки думи.

„ Той ме учеше да танцувам и определено беше вълнуващо и занимателно “ , сподели тя.  " Беше красиво. "

Сега двойката е фокусирана върху идната си глава.

„ Натали се надяваше, че бракът ѝ ще бъде вечно “ , споделя приятелят, който прибавя, „ само че тя е в мир с това, където са и в този момент се концентрира върху новото си обикновено като семейство. “

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР